Over mij

Op dit moment ben ik werkzaam op verschillende locaties als deel van een educatief team in een grafische werkplaats, en geef ik workshops op maat aan het basisonderwijs. Ik heb ervoor gekozen om als zzp’er les te blijven geven omdat ik houd van maatwerk, wie is de doelgroep, wat is het leerdoel, welke techniek past hierbij? Door mijn opleiding docent beeldende kunst en vormgeving aan de Breitner Academie te Amsterdam ben ik bevoegd om aan iedere doelgroep en niveau les te geven, ik vind de afwisseling van verschillende groepen dan ook een mooie uitdaging.

Mijn beeldend werk focust zich vooral rondom de liefde van de dagelijkse dingen, een onderzoek naar waar alles nu eigenlijk om draait en wat het betekend om echt aandacht en tijd te besteden als uiting van liefde. Ik ben ontzettend veel bezig met mijzelf nieuwe technieken aanleren en het verbeteren van mijn vaardigheden als schilder maar ook duik ik steeds verder in grafische technieken zoals etsen, linosnedes en letterpress, en een van mijn nieuwe passies: boekbinden. Ik streef ernaar om alles te kunnen verbeelden wat ik wil, techniek verbetering is daar een belangrijk onderdeel van.

Door kinderen te leren over het behouden en beoefenen van oude ambachten en technieken, kan de kunst gered worden van massaproductie, en middelmatigheid.

Ik ben breed inzetbaar op zowel secundair- als primair onderwijs, hoger onderwijs en buitenschoolse educatie. Het liefst werk ik samen met u om educatie op maat aan te bieden. Dit kan a.d.h.v. een gekozen thema of voor een specifieke doelgroep.